3-годишно дете е с опасност за живота, след като е било

...
3-годишно дете е с опасност за живота, след като е било
Коментари Харесай

Защо близки на блъснато от кола дете в Айтос са опитали да прикрият инцидента?

3-годишно дете е с заплаха за живота, след като е било блъснато от автомобил. Инцидентът е станал на Великден в село Чукарка край Айтос. Близките обаче в началото пробвали да прикрият случая, защото водачът бил техен родственик.

3-годишното момченце било единствено на няколко метра от къщата си в покрайнините на селото.

Автомобилът е правил завой по този стеснен път по наклон, до момента в който детето играело на тази ограда.

" Той идваше от работа, с цел да яде самун. И след това не можа да го види, детето идваше отсам, то сядаше ли, лягаше ли, без да желае индивида ", сподели Янка, свидетел.

" Седнало беше на открито, играеше с едни дребни играчки, махаше, аз бях вътре и нашите тук комшии споделиха излез, излез, лапето го удари колата ", описа Силвия, майка на потърпевшото дете.

Шофьорът самичък закарал детето до болничното заведение. От удара то получило голям брой пострадвания по тялото и черепно-мозъчна контузия. С заплаха за живота е и до през днешния ден, оповестиха от бургаската болница, където детето е в отделението по реанимация. За да прикрият случая, околните споделили, че е паднало от дърво.

" В следствие е открито, че не е рухване от дърво, а е в резултат на ПТП. Те се познават. Доколкото разбрах имат и някакви роднински връзки. Явно изначало са се пробвали да прикрият, че е позволено ПТП. Изпробван е за алкохол и опиати – нулеви показания ", изясни Николай Съботинов, шеф " Охранителна полиция " към РУ-Айтос.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР